Pancras-West Nieuws

Pancras-West Nieuws

Matty Crone eerste vrouw die de Pancras-West Jeu de Boulestrofee wint!

NieuwsPosted by Jaap van Meijgaarden Mon, August 17, 2015 14:14:11

Het Jeu de Boulestoernooi afgelopen zaterdagavond was volgens ieders oordeel een groot succes . Niet alleen in sportief opzicht, maar vooral ook sociaal. Veel nieuwe gezichten waren aanwezig en diverse nieuwe contacten werden gelegd. Mede door het gunstige weer, de paar druppels die vielen kwamen niet door het bladerdak heen en de voortreffelijke organisatie door Sam en Colin van de twee Spieghels beleefden de ca. 50 aanwezigen een heerlijke avond.

De avond eindigde ook nog eens met een primeur. Tot nu toe was de eindstrijd van het jaarlijkse Jeu de Boulestoernooi altijd een mannelijke aangelegenheid. Gisteravond kwam daar een einde aan en hoe!

Nadat ze met haar team de finale had gewonnen, mocht Matty Crone na een shootout met haar teamgenoten in een onderlinge partij uitmaken wie de Pancras-Westtrofee mee naar huis mocht nemen. In die afrondende partij nam ze direct na de start een overtuigende voorsprong en wist die koelbloedig tot het eind toe vast te houden. Een afgetekende overwinning.

Onder enthousiast applaus van de vele aanwezige buurtgenoten kreeg Matty vervolgens de trofee uitgereikt door Colin van Gestel – Messiaen, de winnaar van vorig jaar.

We zien nu alweer uit naar het 12e toernooi volgend jaar.